Stockholm Skolwebb

Stockholms Skolwebb är grundskolornas kommunikationsplattform i Stockholms stad. Där kan du som förälder få information om vad som händer i ditt barns klass och själv anmäla frånvaro, ta del av frånvarorapportering, läsa kalender och dokumentation. Tryck på länken nedan för att komma dit.

Stockholms Skolwebb
Mer information om Stockholms Skolwebb

E-legitmation eller Bank ID
För att kunna logga in i Stockholms Skolwebb behöver du e-legitimation eller Bank ID. Läs mer om hur du skaffar det genom att trycka på länken nedan.

Mer information om e-legitimation

Support
Om du har en fungerande webbläsare och en fungerande e-legitimation men ändå har problem att logga in i Stockholms Skolwebb ska du vända dig till Kontaktcenter Stockholm på telefonnummer 08-508 00 508. Det går också bra att maila via länken nedan e-support. Tryck nedan för att kontrollera att din webbläsare kan använda Stockholm Stads e-tjänster

Testa din webbläsare

Vanliga frågor och svar
Det finns även en mer utförlig beskrivning om hur du som vårdnadshavare kan använda Stockholms Skolwebb.

Användarhandledning för vårdnadshavare

Om du har problem med att finna information du söker inne i Stockholms Skolwebb kontaktar du Skolwebbsansvarig på Blackebergsskolan Cecilia Odén.

Tillbaka till FAQ