Skolstart 2020 Förskoleklass

Varmt välkomna till förskoleklassen i Blackebergsskolan

Ert barn har fått plats i skolans förskoleklass. Vi har beslutat att inte ha några besök på skolan under maj månad på grund av Coronapandemin. Personalen kommer inte heller att besöka barnen på förskolorna. Vi tycker att det är olyckligt men vi är övertygade om att skolstarten för ert barn blir bra ändå.

Meddelande om preliminär gruppindelning kommer senare i vår. Grupperna är preliminära under hösten. Vid behov görs förändringar.

Onsdagen den 19 augusti kl. 9.00 ses vi på skolgården för skolstart. Ni hittar oss vid en färgglad skylt som är grön, orange eller rosa. Vi har en gemensam träff på gården innan vi samlas i paviljongen. Efter avslutad skolstart är det fritids för de elever som är föranmälda.

Torsdag 20 augusti och fredag 21 augusti är inskolningsdagar. På eftermiddagen dessa två dagar har vi inskolningssamtal med er vårdnadshavare. Tider för inskolning och inskolningssamtal kommer senare.

Observera att fritids är stängt torsdagen den 13 augusti och fredagen den 14 augusti för studiedag.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till oss på följande mailadresser:

Biträdande rektor                   cecilia.oden@edu.stockholm.se

Orangea gruppen:                  annika.segerstrom@edu.stockholm.se

Gröna gruppen:                      kristina.haggstrom@edu.stockholm.se

Rosa gruppen:                         jill.fredriksson@edu.stockholm.se

Rävlyans fritidstelefon: 076-129 09 49

(Lägg gärna in detta nummer i er mobil, så att ni vet vilka som ringer om vi hör av oss till er.)

Rävlyans personal