Skolrestaurang Gott och Nyttigt

Välkommen till ett toppmodernt skolkök

På Blackebergsskolan tillagar våra duktiga och erfarna måltidspersonal inte bara mat till skolans elever - sammanlagt 1300 portioner mat inklusive specialkost, vegetarisk mat samt sallader, skickas ut till andra skolor i området. Det är vi stolta över!

Till skolans elever serveras dagens lunch, ett vegetariskt alternativ samt specialkoster till de elever som behöver det. Till varje måltid serveras alltid olika sorters hårt bröd, matfett, ekologisk mjölk, vatten samt en varierad salladsbuffé. Vi serverar även mellanmål som varierar mellan yoghurt, mjölk, flingor, müsli, bröd, pålägg och grönsaker. Frukt serveras alltid till mellanmålet!

Vårt mål är att alla elever på skolan ska få i sig de näringsämnen de behöver samt gå från matsalen mätta och belåtna. Vi vill också att de ska få en avslappnande stund i matsalen, ett avbrott från den övriga tiden i skolan. Vårdnadshavare är hjärtligt välkomna på ett besök till restaurang Gott och Nyttigt!

Kontakt: Info.Skolmaltiden.BLR@stockholm.se