Förskoleklass 2021

Varmt välkomna att söka till Blackebergsskolans förskoleklass

Fredagen den 15 januari startar skolvalsperioden och vi brukar välkomna alla vårdnadshavare i vårt område till en informationskväll om skolan och skolstarten för vår blivande förskoleklass. Under rådande pandemi kommer vi inte kunna genomföra denna kväll som vi önskar.

Här hittar ni kort information om vår förskoleklass --> (Ni kan även ladda ner PDF-filen nedan)

Ni är också välkomna att kontakta biträdande rektor Cecilia Odén för mer information om vår verksamhet i förskoleklass och om Blackebergsskolan.

cecilia.oden@edu.stockholm.se

076 – 124 28 50

Mer information om att välja skola hittar du på Stockholms Stads hemsida, www.stockholm.se/skolval.

Skolvalsperioden är mellan den 15 januari till den 15 februari, under denna period ska ni gå in i skolvalstjänsten och välja skola för ert barn. Skolvalstjänsten hittar ni på webbadressen ovan.

Sara Fransson

Klicka här för att komma till rävlyans fritidshem video

Klicka här för komma till videon om Blackebergsskolan förskoleklasser