Välkommen till skolstart på Blackebergsskolan

Skolstart

Skolstart betyder i vanliga fall fest på skolgården där vi gemensamt firar in det nya läsåret. Under rådande läge med Covid-19 måste vi tyvärr göra lite annorlunda i år. Vi får tillsammans försöka göra det bästa av situationen i dessa tider.

Vi träffas den 19:e augusti kl. 9.00 i klassrummen. Du som vårdnadshavare är välkommen att följa ditt barn till entrén men inte komma med in i skolan.

För att motverka smittspridning fortsätter vi tillsvidare med samma rutiner som innan sommaren

• Elever och personal som uppvisar sjukdomssymtom som luftvägssymtom (även milda), snuva, feber stannar hemma.
  • Alla elever och personal tvättar händerna innan mat, efter raster mm.
  • Ingen mat hanteras utanför köket.
  • För att undvika trängsel i matsalen äter en grupp/årskurs i hkk-salen.
  • Alla studiebesök är inställda (utom simskolan i årskurs 2).
  • Alla idrottslektioner genomförs utomhus.
  • Hämtning och lämning av elever till fritids och skola sker utomhus och inga vårdnadshavare vistas i skolan eller på fritidshemmet.

Varmt välkomna till läsåret 20/21!