Nutidstipsfinal och annan info!

I dag på förmiddagen har vi haft en spännande final i vår första nutidstipsfinal. Klasserna 3 A, 3 B, 4 A, 4 B och klass 5 deltog med tre representanter från varje klass. Tävlingen var mycket spännande och efter 10 frågor fanns det en vinnare. Det blev klass 3 A som hade alla rätt! Alla som deltog fick pris och de som vann fick dessutom en pokal, som kommer att bli ett vandringspris. Allt var jättekul och jag hoppas att alla blev inspirerade att hålla sig uppdaterade och nutidsorienterade.

Inför nästa termin har vi jobbat och jobbar fortfarande på att förstärka vår organisation. Syftet är förstås att det ska bli så bra som möjligt för barnen som går här! I varje årskurs (F - 5) har vi anställt ytterligare en lärare. Vi ska organisera oss så att lärare i så stor utsträckning som möjligt ska undervisa i "sina" ämnen. Det betyder vidare att vi får möjlighet att dela in eleverna i grupper utifrån elevernas behov. Utifrån lärarnas kunskap om var varje elev befinner sig organiserar man undervisningen. Undervsningen kommer ännu mer kunna utgå från varje enskild elevs behov och utifrån att det finns fler lärare på samma antal elever tror vi att kvaliteten på undervisningen ökar.

Vi är ännu inte klara med alla rekryteringar men såhär ser det ut just nu:

Förskoleklass:
Birgitta Laudon, Katja Solodovnikoff, Åsa Sandén, Eine Vornanen, Lina Rydlund, Eva Törnkvist. Lena Sabe som har jobbat länge hos oss kommer att gå i pension.

År 1:
Maria Odlander, Karin Mohall Nilsson, Linda Sörensson
År 2:
Anna Weinander, Katarina Olby, Josefine Åberg
År 3:
Anna Loeb, Anna Tamm, Lukas Meijer
År 4:
Yvonne Sigelfeldt, Maria Sang, Patrik Lindkvist
År 5:
Elisabet Belfrage, Johannes Berggren, Lovisa Öjermo
År 6:
Andres Gröndahl, Janne Larsson

Har ni frågor eller funderingar hör gärna av er.

Trevlig helg!

/Henrik