Rektorns sida

Jag heter Henrik Nöbbelin och är rektor på Blackebergsskolan. Jag fick tjänsten som rektor inför vårterminen 2012. Innan dess jobbade jag på Nya Elementar, först som lärare och därefter som biträdande rektor.

Jag har världens bästa jobb! Det är häftigt att jobba med kunskapsutveckling. Varje dag möter jag elever som vill veta mer och som strävar efter att ta reda på hur saker och ting fungerar.  För mig är det viktigt att vi som jobbar i Blackebergsskolan kan möta alla våra elever där just den befinner sig. Min vision är att vi ska vara världens bästa skola för varje barn och vårdnadshavare som går i och valt vår skola! Det innebär att vi behöver jobba tight tillsammans med både elever och vårdnadshavare för att varje individ på skolan ska nå sin fulla potential.

Blackebergsskolan växer så det knakar och det är väldigt roligt att ta emot alla nya elever. I några av våra grupper har vi dessutom plats för flera – så välkommen med din ansökan om ni tycker att skolan verkar vara ett bra alternativ!

Följ gärna våra olika bloggar för att få den senaste informationen om vad som just nu händer på skolan. Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till mig!

henrik.nobbelin@stockholm.se eller 08-508 428 42

Rektorns blogg